İŞİNİZE YARAYABİLİR TIKLAYINIZ! .mail: info@yabanhikayesi.com
HARİTALAR
Wikiloc : bisikletrotalari

Yayınlar, fotoğraflar ve içerikler izinsiz kullanılamaz!!!

3 Ağustos 2013 Cumartesi

SALDA GÖLÜ - SAKLIKENT KAYAK MERKEZİ BİSİKLET GEZİSİ

Rota ve harita bilgileri sayfa sonunda yer almaktadır...

Rotaları aşağıda paylaşılmış olan wikiloc sitesinden telefonunuza yada GPS cihazınıza yükleyerek daha detaylı inceleyebilirsiniz. Telefonunuza yüklemek için buradan yardım alabilirsiniz!!!

Salda Gölü Kampımızın 2. gününde, Salda Gölünün hemen yanıbaşında bulunan Saklıkent Kayak Merkezinin bulunduğu bölgeye turluyoruz. Salda Saklıkent Kayak Merkezi Burdur Merkeze 70 Km. Yeşilova İlçesine 12-13 km mesafededir. Teleski ve 950m ile 1600 m aralıklarında değişen bir kaç kayak pisti bulunan bir tesis bulunmaktadır. Kayak Merkezi ortalama 1900 m rakımlarda bulunmaktadır. Bu turumuzda su sıkıntısı ve tedbirli davranmamızdan kaynaklı nedenlerden dolayı Kayak merkezine 1 km mesafeden dönmek zorunda kaldık. Ancak 9-10-11 Ağustos tarihlerinde tekrar geleceğimiz Salda Kampımızda bu parkurun daha detaylı ve daha uzun bir rotasını planlamış bulunmaktayız. 
Bu parkura Kamp alanından Yeşilova İlçesine doğru hareket ederek 1 km sonrasındaki yol ayrımında sağa orman parkuruna giriyoruz. Bu yol bir kaç km sonrasında Yeşilova'dan gelen yol ile birleşmekte olup, aradaki bu alan zorlu ve eğimi biraz yüksektir. Yeşilova'dan gelen yol yapılı ama gevşek bir zemine sahiptir. Özellikle iniş yönünde dikkatli olunmasında fayda vardır. Malesef su sıkıntısından dolayı daha fazla ilerleyemeyerek geri dönmek durumunda kalkıyoruz. Yeşilova ilçesine uğrayarak kısa bir turdan sonra kamp alanımıza dönüyoruz.

















Yükseklik Profili


Zorluk Derecesi :33 km. civarında olan ORTA ZORLUKTA bir parkurdur.
Hangi mevsimde yapılır:  Kış harici diğer mevsimlerde yapılabilir.
Bisiklet Seçimi : Her türlü bisiklet için uygundur.
Başlangıç Noktası : Salda Gölü Kamp alanı.
Bitiş Noktası :Salda Gölü Kamp alanı.
Su Kaynakları : Saklıkent Kayak merkezine kadar yol boyunca su kaynağı bulunmamaktadır.Dikkatli olunmasında fayda vardır. 
Alış-Veriş Alanları : Herhangi bir alış veriş alanı yoktur.
DİKKAT!!! Herhangi bir kaza riskine karşılık kesinlikle en az iki kişile gidiniz ve bir yakınınıza gideceğiniz konumu bildiriniz!!!

Google Maps Harita Görüntüsü


GPS ve rota verilerini buradan indirerek daha detaylı inceleyebilirsiniz...


Başka bir rotada görüşmek üzere...

Sevgiyle Pedalla ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder