İŞİNİZE YARAYABİLİR TIKLAYINIZ! .mail: info@yabanhikayesi.com
HARİTALAR
Wikiloc : bisikletrotalari

Yayınlar, fotoğraflar ve içerikler izinsiz kullanılamaz!!!

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Ant-032 ASARLIK

Rota ve harita bilgileri sayfa sonunda yer almaktadır...

Rotaları aşağıda paylaşılmış olan wikiloc sitesinden telefonunuza yada GPS cihazınıza yükleyerek daha detaylı inceleyebilirsiniz. Telefonunuza yüklemek için buradan yardım alabilirsiniz!!!

Bu turumuzun rotası Çakırlar Pazar Yerinden Çandır Vadisi'ne devam ederek, Çitdibi Köyüne doğru yaklaşık olarak 8 km. tırmandıktan sonra Asarlık Mevkiine saparak devam etmektedir.  Tur planımız daha öncesinde Geyikbayırı Köyü üzerinden bir noktaya kadar gelerek keşif yaptığımız karşı yola Asarlık Mevkii'nden geçmek idi. Ancak sıcak havalardan dolayı yolda fazla zaman kaybetmemiz ve birazda geç çıkmamız nedeniyle Asarlık Mevkiine vardığımızda karşı yola geçerek parkuru tamamlamamızın hava karardıktan sonraya kalacak olması ve riskleri nedeniyle bu turumuzu Asarlık mevkiinde sonlandırarak geri dönüyoruz ve karşı yola birleşecek parkuru bir başka turumuza bırakıyoruz. 
Çakırlar ve Muhtarın yeri olarak bilinen mevkiiden sonra Çitdibi Köyüne kadar yol boyunca herhangi bir su kaynağı bulunmamaktadır. Bu noktada yanınızda bulunduracağınız su stoğunuza dikkat etmelisiniz. Ayrıca Asarlık mevkiinde de su bulunmadığından, su durumunuza göre Asarlık sapağından 2 km daha ileride bulunan Çitdibi Köyü girişinde bulunan su kaynağından suyunuzu temin ederek devam edebilirsiniz. 
Asarlık mevkiinin 1100 m. rakımlarda bulunan konumu itibariyle, yer yer Antalya ve Hisarçandır Köyü manzaralarının seyrini yakalayabilirsiniz. Asarlık Mevkiinde bir kaç adet tarihi kalıntılar ve mezarlar bulunmaktadır. 

























 Yükseklik Profili

Zorluk Derecesi : Ortalama 10 Km lik tırmanış parkuru bulunan,  1100m rakımlara çıkılan ve toplam 68 km. civarında olan ZOR bir parkurdur.
Hangi mevsimde yapılır:  Her mevsim için uygundur.
Bisiklet Seçimi : Dağ Bisikleti.
Başlangıç Noktası : Falez Kavşağı.
Bitiş Noktası : Falaz Kavşağı.
Su Kaynakları : Belirli noktalarda su kaynakları mevcuttur.
Alış-Veriş Alanları : Çakırlar Pazar yeri ve Muhtarın yerinde ki bakkallardan zaruri ihtiyaçlar temin edilebilir. 
DİKKAT!!! Herhangi bir kaza riskine karşılık kesinlikle en az iki kişile gidiniz ve bir yakınınıza gideceğiniz konumu bildiriniz!!!

Google Maps Harita Görüntüsü


GPS ve rota verilerini buradan indirerek daha detaylı inceleyebilirsiniz...


Başka bir rotada görüşmek üzere...

Sevgiyle Pedalla ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder