İŞİNİZE YARAYABİLİR TIKLAYINIZ! .mail: info@yabanhikayesi.com
HARİTALAR
Wikiloc : bisikletrotalari

Yayınlar, fotoğraflar ve içerikler izinsiz kullanılamaz!!!

21 Mart 2017 Salı

YOL - 003 GÖKDERE

Rotaları aşağıda paylaşılmış olan wikiloc sitesinden telefonunuza yada GPS cihazınıza yükleyerek daha detaylı inceleyebilirsiniz. Telefonunuza yüklemek için buradan yardım alabilirsiniz!!!


GÖKDERE

Bugün Gebiz bölgesinde 1200-1500metre rakımlarında hafif karda doğa yürüyüşü planlamıştık. Ancak sabah 05:00 de kalktığımızda, şiddetli sağnak yağış ve fırtına sebebiyle yürüyüşümüz iptal etmek zorunda kaldık. 07:00'ye kadar şiddetli sağnak şekilde devam eden yağış sonrasında hafiflese de aralıklarla yağmaya devam etti. Dolayısıyla saat 11:00 sularına kadar dışarı çıkmak ve bir faaliyet gerçekleştirmek mümkün değildi. İlerleyen saatlerde yağışın durması ile fırsatı değerlendirerek hemen 2-3 saatte tamamlanabilecek olan Gökdere rotasına sürüyorum bisikleti. Bir zamanlar orman yolu olan bu rota artık son bir yıldır tamamen asfaltlanmıştır. Bugün gibi, bu şekilde kısa zamanları değerlendirmek ve dar zamanlarda doğadan bir nefes alarak antrenman yapabilmek için eşsiz bir rotadır. Dağ bisikleti için bu rota çevresinde farklı alternatifler geliştirebilmek mümkün iken, yol bisikleti için malesef  sadece bu parkur yapılabilmektedir. Ancak Altınyaka yoluna çıkıldığında istenirse ve zaman müsait ise, sola tırmanışa devam ederek rotayı uzatabilmek mümkündür. 
Mayıs ayında portakal çiçeği kokuları arasında keyifli bir sürüş mümkündür. Sivridağ manzarasının hakim olduğu, orman ve doğa ile iç içe, şehre yakın güzel bir rotadır. 
















Zorluk Derecesi :Toplamda 37 km. olan, KOLAY bir parkurdur.
Maksimum Rakım :Bisikletle çıkılan maksimum rakım 330 metredir.
Toplam Tırmanış: Bisikletle çıkılan toplam tırmanış 660 metre civarındadır. 
Hangi mevsimde yapılır:  Yağışlı havalar ve sıcak yaz günleri haricinde her zaman yapılabilir.
Bisiklet Seçimi : Yol Bisikleti.
Yol Yapısı :Tamamı asfalt parkurdur.  
Başlangıç Noktası : Antalya.
Bitiş Noktası :Antalya.
Su Kaynakları : Rota boyunca alışveriş imkanı mevcuttur. 
Alış-Veriş Alanları : Rota boyunca alışveriş imkanı mevcuttur.    
Konaklama : ---- 
DİKKAT!!! Herhangi bir kaza riskine karşılık kesinlikle en az iki kişile gidiniz ve bir yakınınıza gideceğiniz konumu bildiriniz!!!


Googlemaps Haritası


Powered by Wikiloc

GPS ve rota verilerini buradan indirerek daha detaylı inceleyebilirsiniz...

Başka bir rotada görüşmek üzere...

Sevgiyle Pedalla ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder