İŞİNİZE YARAYABİLİR TIKLAYINIZ! .mail: info@yabanhikayesi.com
HARİTALAR
Wikiloc : bisikletrotalari

Yayınlar, fotoğraflar ve içerikler izinsiz kullanılamaz!!!

11 Şubat 2014 Salı

ANT-049 HİSARÇANDIR(Kabaca) - ÇANDIR - HACISEKİLER

Rotaları aşağıda paylaşılmış olan wikiloc sitesinden telefonunuza yada GPS cihazınıza yükleyerek daha detaylı inceleyebilirsiniz. Telefonunuza yüklemek için buradan yardım alabilirsiniz!!!


Kesinlikle müthiş bir parkur. Bu parkurdan her şey olur (Bisiklet, yürüyüş, offroad vs..) Mevsimine göre parkur durumu değişmekle birlikte, yaptığımız bu günde kesinlikle doyumsuz anlar yaşadık. Havanın parçalı bulutlu olması, yolumuzun sürekli küçük küçük akarsularla kesilmesi, çimenlerin yeni yeni filizlenmesi, ıslak toprak kokusu, tam kıvamında çamurlu yollar ve 23 km lik asfalt tırmanıştan sonra başlayan 9-10 km lik arazi inişi . Dağ bisikleti parkuru için daha ne istenebilir ki? Dağ bisikleti rotalarıyla oldukça zengin olan Antalya bölgesinde ki en güzel arazi parkurlardan bir tanesidir. Rotanın ilk 23 km lik bölümü tamamen asfalt olup, sonrasında ki başlayan arazi parkuru bütünüyle orman yoludur ve bu bölüm sadece dağ bisikleti için uygundur. Yaklaşık 9-10 km lik arazi parkurunun tamamı virajlı ve inişle devam etmektedir. Yer yer yol üzerinde su geçişleri ve heyelanlar mevcuttur, tedbirli ve dikkatli olmakta fayda vardır. Manzarası bol ve adrenalini yüksektir. 
Parkur Liman Mahallesinden Altınyaka yoluna sapılarak başlamakta ve 14 km tırmanıştan sonra sağa orman yoluna girilerek devam ederek, Hacısekiler'e inmektedir. Çakırlar ve Bahtılı üzerinden Antalya'ya dönülerek parkur tamamlanmaktadır.

Aynı parkuru alternatif olarak asfalttan 2-3 km daha az tırmanarak, yatay devam eden arazi yoluyla Menekişler Mevkiinden devam ederek yapmakta mümkündür. Linkten alternatif parkuru detaylı olarak incelenebilir...
Alternatif parkur linki: http://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12706333





Bisiklet Rotaları










Yükseklik Profili

Zorluk Derecesi :Toplamda 55 km. olan, ORTAZOR bir parkurdur.
Maksimum Rakım :711 m.
Hangi mevsimde yapılır: Yağışlı havalar haricinde her zaman yapılabilir.
Bisiklet Seçimi : Sadece Dağ Bisikleti için uygundur.
Yol Yapısı :% 70 Asfalt % 30 stabilize parkurdur. 
Başlangıç Noktası : Varyant Kavşağı.
Bitiş Noktası :Falez Kavşağı.
Su Kaynakları : Yol boyunca yerleşim yerleri mevcuttur. 
Alış-Veriş Alanları : Yol boyunca yerleşim yerleri mevcuttur.
Konaklama : Yol boyunca uygun yerlerde kamp atılabilir.   
DİKKAT!!! Herhangi bir kaza riskine karşılık kesinlikle en az iki kişile gidiniz ve bir yakınınıza gideceğiniz konumu bildiriniz!!!


Google Maps Harita Görüntüsü

GPS ve rota verilerini buradan indirerek daha detaylı inceleyebilirsiniz...

GPS ve rota verilerini üye olmadan DROPBOX üzerinden buradan indirebilirsiniz.

Başka bir rotada görüşmek üzere...

Sevgiyle Pedalla ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder